STRUČNI KADAR

Obuku skijanja provode licencirani učitelji Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja

TRENERI:

Luka Debeljak, bacc. cin.

Luka Debeljak, bacc. cin.

Licencirani je učitelj skijanja Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS). Dugogodišnji vodič i trener paraolimpijskih natjecatelja u kategoriji slijepih i slabovidnih skijaša. Član stručnog tima Hrvatskog skijaškog saveza za osobe s invaliditetom

Ana Žigman, prof. tzk.

Ana Žigman, prof. tzk.

Licencirani je učitelj skijanja Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS). Dugogodišnji vodič i trener paraolimpijskih natjecatelja u kategoriji slijepih i slabovidnih skijaša.

Damir Ilić

Damir Ilić

Licencirani je učitelj skijanja i demonstrator Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS). Član i dugogodišnji stručni suradnik u radu Kluba od samih početaka.

Lada Jug, prof. tzk.

Lada Jug, prof. tzk.

Licencirani je učitelj skijanja Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS). Kroz bogato radno iskustvo U Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek stekla kompetencije u radu sa slijepom i slabovidnom djecom te pridonijela integraciji slijepih i slabovidnih osoba u društvo kroz sport i sportske aktivnosti.

Dorian Rogović, mag.cin.

Dorian Rogović, mag.cin.

Magistar kineziologije u edukaciji i kineziterapiji. Glavni trener kluba čija uloga je planiranje, programiranje i provođenje treninga i rehabilitacije izvan i tijekom skijaške sezone. Uz to član je stručnog stožera ženske košarkaške reprezentacije Hrvatske do 14 godina.

Josip Štefanac, mag.cin.

Josip Štefanac, mag.cin.

Dugogodišnji licencirani učitelj skijanja, diplomirao na Kineziološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovao u aktivnostima Hrvatskog paraolimpijskog odbora te je bio dio stručnog tima hrvatske skijaške reprezentacije. Josip je djelatnik Centra za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ te se usavršio u provedbi sportskih projekata i aktivnosti za osobe s oštećenjem vida. Josip je stručnjak u kreiranju i provedbi kondicijskih treninga za djecu i mlade u pripremi za natjecanja i održavanje tjelesne spremnosti.