SKIJAŠKI KLUB ZA OSOBE S INVALIDITETOM “SLJEME” poštuje vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka.

Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka. Koristeći se web stranicom, pristajete na postupanje s podacima u skladu s ovim dokumentom.

Prikupljanje osobnih podataka

SKIJAŠKI KLUB ZA OSOBE S INVALIDITETOM “SLJEME” prikuplja osobne podatke (kao što su e-mail adresa, ime, kućna adresa te telefonski broj) isključivo u slučaju kada ih korisnik sam stavi na raspologanje, odnosno u slučaju kada korisnik ispunjava kontakt obrazac u svrhu upita. Osobni podaci i sadržaj obrasca koristi se samo u svrhu povratnog kontakta u vezi upita. SKIJAŠKI KLUB ZA OSOBE S INVALIDITETOM “SLJEME” neće prosljeđivati podatke trećim stranama.

Upotreba kolačića

SKIJAŠKI KLUB ZA OSOBE S INVALIDITETOM “SLJEME” koristi kolačiće (cookies) kao alat za automatsko prikupljanje podataka o vrsti preglednika i adresi internetskog protokola korisnika koji posjećuje stranicu. Prikupljeni podaci koriste se u svrhu optimizacije web stranice te identifikacije pri sljedećem posjetu. Stranice SKIJAŠKOG KLUBA ZA OSOBE S INVALIDITETOM “SLJEME” a služe se Google Analytics statistikom. Pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics.

Zaštita privatnosti maloljetnih osoba.

Djeca i osobe mlađe od 14 godina ne smiju davati osobne podatke putem Interneta bez pristanka roditelja ili skrbnika. Jamčimo da svjesno ne pohranjujemo osobne podatke maloljetnih osoba.
SKIJAŠKI KLUB ZA OSOBE S INVALIDITETOM “SLJEME” zadržava pravo dodavanja, brisanja ili izmjene bilo kojeg ili svih uvjeta Izjave o privatnosti u bilo kom trenutku, sa ili bez prethodne najave. Za sva pitanja, komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom o Privatnosti možete nam se obratiti na: ski.sljeme@gmail.com